5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO EXPLAINED

5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

Blog Article

Un alt part vital analizat de AutoDNA este istoricul reviziilor. Este esential sa stii daca masina ta a beneficiat de revizii si intretineri regulate pentru a asigura durabilitatea si performanta acesteia.

Cu toti competitorii de pe piata, poate fi dificil sa alegi cea mai buna aplicatie pentru a verifica istoricul auto

Exista doua tipuri de rapoarte despre istoricul vehiculelor: cele platite si cele gratuite. Rapoartele platite ofera informatii mai detaliate si cuprind adesea un istoric complet al masinii, dar implica un cost suplimentar.

Daca nu faci asta, poti sfarsi prin a plati un pret prea mare. Tine minte, poate fi foarte scump sa repari defecte ascunse. Vezi mai jos cele mai importante elemente la care trebuie sa fii atent cand cumperi o masina rulata.

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai rapid, sau ca să afli dacă vehiculul tău este sigur de condus.

Decodificarea seriei de șasiu gratuit Pe autoDNA puteți decodifica gratuit seria de șasiu și puteți verifica gama de informații disponibile pentru o anumită serie de șasiu. De asemenea, puteți verifica gratuit ce secțiuni din Raportul de istoric al vehiculelor conțin informații și fotografii. De asemenea, oferim informații gratuite despre disponibilitatea raportului, adică confirmarea informațiilor referitoare la țara de origine a unei anumite mașini. Raportul autoDNA de istoric al vehiculului Rapoartele de istoric ale vehiculelor constituie cea mai completă sursă de informații . Conține day despre peste 500 de milioane de mașini second-hand din Europa și din întreaga lume. Fiecare raport poate conține o mulțime de informații valoroase despre o mașină second-hand și istoricul acesteia. Verificarea seriei de mai multe informatii șasiu cu autoDNA vă oferă acces la informații adunate din multe surse de încredere .

Exista mai multe modalitati de a verifica km unei masini. Una dintre cele mai rapide si mai eficiente este utilizarea unui raport de istoric auto. Aceste rapoarte ofera informatii detaliate despre kilometrajul istoric al vehiculului, bazate pe inregistrari si documente oficiale.

Verificarea kilometrajului unui autoturism 2nd hand este un pas esential inainte de a experience o achizitie. Acest factor te ajuta sa eviti sa cumperi o masina cu probleme ascunse si sa iei decizii intelepte in privinta investitiei tale.

Rapoartele autoDNA conțin doar date verificate și de cea mai înaltă calitate, datorită cărora puteți evita să faceți o greșeală.

In furthermore, ultimele sapte cifre pot fi identificatorul unic al vehiculului, care experience ca fiecare masina sa fie diferita de celelalte.

O parte din informaţiile afişate aici sunt gratuite, însă există şi date care se obţin doar contra Expense.

Producătorii recheamă de obicei modelele în fabrică ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu really are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Te rugam sa tratezi informatiile ca indiciu si sa verifici actualizarea lor cu institutiile abilitate (inclusiv departamentele de politie) sau cu experti independenti. Nu uita - daca vehiculul pe care il verifici a fost raportat furat, te rugam sa te adresezi de urgenta politiei. Poti contribui la recuperarea masinii si pedepsirea faptasilor.

Report this page